Long you live and high you fly

And smiles you"ll give and tears you"ll cry

And all you touch and all you see

Is all your life will ever be




Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πάει ο παλιός ο χρόνος!!!

Ακριβώς τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο άφηνα την Ουγκάντα. Θυμάμαι ακόμα τη στεναχώρια εκείνης της τελευταίας μέρας. Η Ανέτ δίπλα μου να κλαίει σιωπηλά και να τακτοποιεί πράγματα σε κούτες. Εγώ να της δίνω κουράγιο και ο Φράνσις να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες μεταφέροντας κουτιά και προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα με  αστεία. Ο Σαντυ στην αυλή μας κοιτούσε μουδιασμένα και έκανε μηχανικές κινήσεις.
Την ημέρα εκείνη μάζεψα όλα μου τα ρούχα, κράτησα λίγα για να ταξιδέψουμε και τα μοίρασα στους φίλους μου. Κουβέρτες, ρούχα, σεντόνια, παιχνίδια, αντικείμενα, τα πάντα. Τίποτα δεν κράτησα και τίποτα δεν μου έλειψε. Τα έδωσα όλα ανάμεσα σε δάκρυα, αγκαλιές και υποσχέσεις πως θα επιστρέψω.
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να κρατήσω αυτή την υπόσχεση...
Όλα αυτά ένα χρόνο πριν...

Από την νωχελική ζωή της Ουγκάντα βρέθηκα στον λαβύρινθο της Μπανγκόκ...Στο μεταξύ συνέβησαν μερικά καταπληκτικά πράγματα και άλλα λιγότερο καταληκτικά...
Γνώρισα μια καινούρια χώρα που με συγκλόνισε: τη Βόρεια Κορέα. Από τους ελάχιστους τυχερούς που έζησαν στον τελευταίο "σοσιαλιστικό παράδεισο".



Στην τελευταία μου επίσκεψη στη χώρα, στα τέλη Οκτώβρη, ο καιρός είχε ψυχράνει αρκετά. Οι άνθρωποι ετοιμάζονταν για τον βαρύ χειμώνα φτιάχνοντας  κάρβουνα και κόβοντας καυσόξυλα. Τα πρόσωπα μαυρισμένα και το βλέμμα σκυφτό πάνω από τα απλωμένα καλαμπόκια και τις κόκκινες πιπεριές. Στις εισόδους των σπιτιών κάποιοι έλιωναν σε πέτρινα γουδιά τις πιπεριές, άλλοι επιδιόρθωναν παπούτσια και αρκετοί κάθονταν  με το πρόσωπο κρυμμένο στα χέρια τους. Η  επίσκεψη του Οκτώβρη μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση και πολύ αμηχανία.
Ζήσαμε στην Μπανγκόκ. Δύσκολη πόλη, δεν μας ταίριαξε. Δεν καταφέραμε να ενσωματωθούμε στους τρελούς καταναλωτικούς ρυθμούς της, στην φασαρία της και στον υγρό ζεστό της αέρα. Μας κούρασε, μας απογοήτευσε και συχνά μας έφτασε στα όρια μας (όμως τελικά οι αντοχές μας αποδείχτηκαν πολύ μεγαλύτερες...).
Δεν ξέρω αν ποτέ θα νοσταλγήσω κάτι από αυτή την πόλη, όμως σίγουρα δεν θα μου λείψει  η χαοτική κίνηση, το ασφυκτικά γεμάτο τρένο κάθε πρωί, η μάχη να βρεις ταξί βγαίνοντας από το γραφείο μόνο για να κολλήσεις σε μια ατέλειωτη ουρά αυτοκινήτων που μοιάζει ακίνητη...

Το 2012 ξεκίνησα το ταξίδι μου στον κόσμο του IRIN. Το γραφείο ανθρωπιστικού ρεπορτάζ του ΟΗΕ που μέχρι τότε φάνταζε απόρθητο φρούριο. Έσκυψα πάνω από τα προβλήματα των τοξικομανών της Ταϊλάνδης, μίλησα με τους πεινασμένους αγρότες της Μιανμάρ, έγραψα  για τους ξεχασμένους Ροχινγκα -την πιο κατατρεγμένη μειονότητα του πλανήτη-, για φτώχεια, υποσιτισμό, βρώμικο νερό. Συνομίλησα με τις οροθετικές ιερόδουλες του Νεπάλ, με τους εξαθλιωμένους εργάτες του Μπαγκλαντές, με τους  σύγχρονους σκλάβους στα ψαράδικα που έρχονται από την Καμπότζη...
Ένας κόσμος γεμάτος αδικία, πόνο και παράπονο. Ένας κόσμος αόρατος...

Το 2012 είδα τη δουλειά μου να δημοσιεύεται στον Guardian, τις φωτογραφίες μου να κοσμούν βιβλία ξένων πανεπιστημίων, το άρθρο μου στην Huffington Post να γίνεται επερώτηση στην ελληνική βουλή...Ένιωσα τη δύναμη του καλού ρεπορτάζ που μπορεί να ταρακουνήσει συνειδήσεις.
Όλα αυτά λοιπόν τα καταπληκτικά έφερε το 2012 και περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει το 2013. Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας καθώς φέτος δεν ήταν παρα μόνο η αρχή.  

Σε δύσκολες εποχές, με μεγάλο προσωπικό κόστος, με οικονομικές δυσκολίες συνεχίζουμε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε σε ότι κάνουμε...

Και του χρόνου λοιπόν.... 





Φθινοπωρινή Πιονγκ Γιανγκ

Πίσω στην Μπανγκόκ
  
και από την Ταΐλάνδη στο Πεκίνο

και στους δαντελωτούς ναούς του Λάος

24 σχόλια:

Xristina @ Dear e-diary είπε...

Κάνεις μια ζωή σαν σε μυθιστόρημα.. Ευχομαι το 2013 να σου φέρει όλα όσα ντρέπεσαι ακόμα και να ευχηθείς...

Unknown είπε...

Ευχαριστω, το ιδιο ευχομαι και σε σενα και σε όλους οσους μας διαβάζουν!! Δεν ειναι και τοσο μυθιστορημα παντως η ζωή μου, ασε που συχνά θυμίζει ταινία τρόμου!!

not-just-mums είπε...

έλα ρε Φραν, όλα καλά θα (σου) πάνε και το ξέρεις, γιατί δεν μασάς σε όποια πόλη κι αν είσαι. ενημέρωσε για τα σχέδια σου μήπως ξαναπιούμε κανένα καφέ anywhere on this planet ;-)
Καλές γιορτές!

george είπε...

Πάρτε ένα δάνειο σήμερα σε χαμηλή τιμή ισχύουν τώρα τα δάνεια δίνονται σε ποσοστό 3% ισχύουν τώρα αυτό μπορεί να αυξήσει την επιχείρησή σας σε μεγαλύτερο ύψος. Προσφέρουμε δάνειο σε επιχειρήσεις και προσωπικούς ανθρώπους, εάν χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή ένα δάνειο για να εξοφλήσετε λογαριασμούς επικοινωνήστε μαζί μας μέσω (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com) τώρα και λάβετε ένα Δάνειο από την Εταιρεία μας ... Κάνω τις καλύτερες δανειακές υπηρεσίες.

Προσφορά δανείου

Dr gomez είπε...

Καλημέρα σε όλους,
Είμαστε Χριστιανική οργάνωση που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως η οικονομική βοήθεια. Έτσι εάν περνάτε από οικονομικές δυσκολίες ή βρίσκεστε σε οποιαδήποτε οικονομική αναστάτωση και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, να ξεκινήσετε μια ωραία επιχείρηση ή να δυσκολευτείτε να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. για τη Βίβλο λέει "" Λουκάς 11:10 Ο καθένας που ζητά λαμβάνει, Αυτός που αναζητά βρίσκει. και σε εκείνον που χτυπά, η πόρτα θα ανοίξει ". Μην αφήνετε λοιπόν την ευκαιρία να σας περάσει, επειδή ο Ιησούς είναι ο ίδιος χθες, σήμερα και για πάντα περισσότερο. Παρακαλώ, αυτό είναι για τους σοβαρούς και τους Θεούς που φοβούνται τον Άνθρωπο.
μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου barbarahodgeloanfirm@gmail.com.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:
Ενοποίηση χρέους
Δεύτερη υποθήκη
Επιχειρηματικά δάνεια
Προσωπικά δάνεια
Διεθνή Δάνεια
Δάνειο για οποιοδήποτε είδος
Οικογενειακό δάνειο
ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

Φόρμα αίτησης δανείου:

* Όνομα του αιτούντος:
* Διεύθυνση:
* Πόλη:
* Κατάσταση:
* Χώρα:
* Φύλο:
* Οικογενειακή κατάσταση:
* Ηλικία:
* Επάγγελμα:
* Εισοδήματα:
* Τηλ:
* Κινητό:
* Ποσό που ζητήθηκε:
* Διάρκεια δανείου:
* Σκοπός δανείου:
* Έχετε υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο πριν;
* Αν ναι; Όνομα εταιρείας & Τοποθεσία:

ΕΡΓΑΣΙΑ:

* Χώρο εργασίας:
* Διεύθυνση:
* Τηλεφωνικό νούμερο:

Διευθυντής δανείων.

Δευτέρα-Σάββατο: 7: 30 π.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}.
Κυριακή: 12μ.μ.-6: 30μμ {Χρόνος επεξεργασίας}
Αφού υποβάλετε την αίτηση δανείου, μπορείτε να περιμένετε μια προκαταρκτική απάντηση λιγότερο από 24 ώρες και να χρηματοδοτήσετε εντός 72-96 ωρών από τη λήψη των πληροφοριών που χρειάζεστε από εσάς.

BARBAR HODGE

barbarahodgeloanfirm@gmail.com ή κειμένου ή τηλεφωνήστε μας στο +15017229938
Αναμονή της γρήγορης απάντησής σας.

ROSE ANDERSON είπε...

Δουλεύουμε σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σύστημα κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460



Απάντηση

Unknown είπε...

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?

Σήμερα προσφέρουμε ένα σύστημα κυμαινόμενου δανείου με επιτόκιο 2% με έγκυρη κάρτα ταυτότητας για επαλήθευση.
Μπορείτε να στείλετε το αίτημα δανείου σας για οποιοδήποτε ποσό του δανείου που χρειάζεστε.
Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 5.000,00 USD Min. $ 50.000.000,00 USD Μέγ.
Είμαστε μακροχρόνια πίστωση από πέντε (5) έως πενήντα (50) χρόνια κατ 'ανώτατο όριο.
Δώστε το ακόλουθο είδος δανείου: δάνειο έργου, δάνειο αναχρηματοδότησης, δάνεια επιχειρηματικών επενδύσεων, δάνεια αυτοκινήτου ή οχήματος, δάνειο σπουδαστών, ενοποίηση χρέους, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια ταξιδιού και διακοπών, χριστουγεννιάτικα δάνεια και δάνεια νέου έτους.
Η εταιρεία μας χρειάζεται επίσης ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος της εταιρείας μας στη χώρα σας.
Επικοινωνήστε με το γραφείο BARBARA HODGE FINANCIAL LOAN FIRM μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460

Αν ενδιαφέρεστε για την οικονομική προσφορά μας και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δάνειο από εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας τα παρακάτω στοιχεία και αυτό θα χρειαστεί για να ξεκινήσετε αντίστοιχα τους όρους και τις προϋποθέσεις του ποσού του δανείου.
Ονομα: ____________________________
Φύλο: _______________________________
Οικογενειακή κατάσταση: _______________________
Διεύθυνση Επικοινωνίας: ______________________
Πόλη / ταχυδρομικός κώδικας: ________________________
Χώρα: ______________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ________________________
Ποσό που απαιτείται ως δάνειο: ________________
Διάρκεια δανείου: ________________________
Μηνιαίο εισόδημα / Ετήσιο εισόδημα: _________
Επάγγελμα: ___________________________
Σκοπός δανείου: _____________________
Τηλέφωνο: ________________________________
Φαξ: __________________________________
Σε αναγνώριση αυτών των στοιχείων θα σταλεί ένας καλά υπολογισμένος Όροι και Προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!
Τις καλύτερες ευχές,
BARBARA HODGE ΔΑΝΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Email: barbarahodgeloanfirm@gmail.com. fredhenryloanfirm@gmail.com ή καλέστε μας στο +12149978460



Απάντηση

ROSE ANDERSON είπε...

Ψάχνετε για ένα στιγμιαίο δάνειο μετρητών; Η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με σαφείς, ευέλικτους, διαφανείς και κατανοητούς όρους. Προσφέρουμε πολύ χαμηλά επιτόκια σε σχέση με την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας (ύφεση) στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Μπορεί να έχετε κακή πίστωση, η εταιρεία μας προσφέρει τώρα ένα προσιτό δάνειο επιτοκίου, έτσι τι χρειάζεστε για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας; Ή χρειάζεστε χρήματα για προσωπικούς σκοπούς; Γιατί να μην επικοινωνήσετε μαζί μας τώρα που προσφέρουμε άτομα και νόμιμα δάνεια με επιτόκιο 3% για μέγιστη περίοδο 25 ετών. Ο ενδιαφερόμενος αιτών μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail τώρα: paulsonloaninvestment@gmail.com

  Τι είναι ο αριθμός εφαρμογής +18077007921

Viber: +447441393392

Τηλεγράφημα: +447441393392

FRED LARRY LOAN FIRM είπε...

Πάρτε το δάνειό σας τώρα μέσα σε 48 ώρες

Καλή μέρα

Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία, η βοήθειά σας έρχεται τώρα, έχετε χάσει τον ύπνο προσπαθώντας να πάρετε δάνειο, μην αφήσετε τα όνειρά σας να πεθάνουν, επικοινωνήστε με τον κ. Fred Larry, για ένα γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο.

Προσφέρουμε αυτό το είδος δανείου παρακάτω:

1 Εταιρικό δάνειο
2. Επιχειρηματικό δάνειο
3. Διαμέρισμα δάνειο
4. Αυτόματο δάνειο
5. Δάνειο αυτοκινήτου κλπ.

προσφέρουμε δάνεια σε σοβαρούς και έντιμους πελάτες που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί μας με επιτόκιο 3%, από 100.000,00 ευρώ σε 500.000.000.000,00.

Γρήγορα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Αριθμός Whatssap: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Υπογραφή
Διευθυντής
Κ. Fred Larry

FRED LARRY LOAN FIRM είπε...

Πάρτε το δάνειό σας τώρα μέσα σε 48 ώρες

Καλή μέρα

Θέλετε να είστε επιχειρηματίας, να ξεκινήσετε ένα έργο ή να αγοράσετε ένα διαμέρισμα ή είστε σε οποιαδήποτε οικονομική δυσκολία, η βοήθειά σας έρχεται τώρα, έχετε χάσει τον ύπνο προσπαθώντας να πάρετε δάνειο, μην αφήσετε τα όνειρά σας να πεθάνουν, επικοινωνήστε με τον κ. Fred Larry, για ένα γρήγορο και αξιόπιστο δάνειο.

Προσφέρουμε αυτό το είδος δανείου παρακάτω:

1 Εταιρικό δάνειο
2. Επιχειρηματικό δάνειο
3. Διαμέρισμα δάνειο
4. Αυτόματο δάνειο
5. Δάνειο αυτοκινήτου κλπ.

προσφέρουμε δάνεια σε σοβαρούς και έντιμους πελάτες που είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί μας με επιτόκιο 3%, από 100.000,00 ευρώ σε 500.000.000.000,00.

Γρήγορα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (fredlarryloanfirm@gmail.com) ή (fredlarryloanfirm@hotmail.com)

Αριθμός Whatssap: +2347061892843
Skype: fredlarry12

Υπογραφή
Διευθυντής
Κ. Fred Larry

doinita είπε...

Γεια σε όλους! Είμαστε μια μικροχρηματοδοτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χρηματοδότηση έργων και άλλων. Λειτουργούμε με ποσοστό αποπληρωμής από 2% έως 3%, με δυνατότητα διαπραγματεύσεων. Οποιαδήποτε ενδιαφερόμενα πρόσωπα ή δομές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας: doinitafinantare@gmail.com

neadneadloan@gmail.com είπε...

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Χρειάζεσαι δάνειο?
Ψάχνετε για Οικονομικά;
Ψάχνετε για ένα δάνειο για να διευρύνετε την επιχείρησή σας;
Νομίζω ότι έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
Προσφέρουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας
Για άμεση απάντηση στην αίτησή σας, παρακαλώ
απαντήστε μόνο σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Τι είναι η εφαρμογή +918586038302
neadneadloan@gmail.com

Παρακαλούμε, δώστε μας τις ακόλουθες πληροφορίες αν ενδιαφέρεστε.

1) Πλήρες όνομα: .........
2) Φύλο: .........
3) Απαιτούμενο ποσό δανείου: .........
4) Διάρκεια δανείου: .........
5) Χώρα: .........
6) Διεύθυνση κατοικίας: .........
7) Αριθμός κινητού τηλεφώνου: .........
8) Μηνιαίο εισόδημα: .....................
9) Επάγγελμα: ...........................
) Ποιο site κάνατε εδώ για μας .....................

Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
neadneadloan@gmail.com
+918586038302

Goldstein loan firm είπε...

Όταν σκοπεύετε να δανειστείτε χρήματα, θα πρέπει να δανειστείτε χρήματα από έναν απαισιόδοξο. Χρειάζεστε κεφάλαιο για τη μικρή σχολική σας επιχείρηση; Επιχείρηση μεγάλης κλίμακας; Έχετε άλλη κερδοφόρα επιχειρηματική ή επιχειρηματική ιδέα που απαιτεί χρηματοδότηση; Ή θέλετε να δανειστείτε για προσωπική σας χρήση; Με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 4%.
Χρειάζεστε δάνεια αυτοκινήτων, εκπαιδευτικά δάνεια, δάνεια ενοποίησης χρέους, στεγαστικά δάνεια, δάνεια φορτηγών, στεγαστικά δάνεια, δάνεια συστήματος, δάνεια επίπλων. Οποιοσδήποτε τύπος δανείου θέλετε, είναι διαθέσιμος στο GOLDSTEIN CREDIT MOVIE με επιτόκιο έως 4%.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ; goldsteinloanfirm@gmail.com
Τηλέφωνο; +13603409777

Loan Offer. είπε...

Ψάχνετε για επαγγελματικό δάνειο; προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο ενοποίησης χρέους, ακάλυπτο δάνειο, δάνειο επιχειρηματικού κεφαλαίου με επιτόκιο 2%, Οι ενδιαφερόμενοι αιτούντες πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email: (dakany.endre@gmail.com)

Επείγουσα προσφορά δανείου.

Loan Offer. είπε...

Χρειάζεστε επείγον δάνειο; Χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση; Χρειάζεστε δάνειο για να αγοράσετε σπίτι ή αυτοκίνητο; Ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή για να φροντίσετε τον εαυτό σας; Εάν ναι στείλτε μας email σήμερα στο (dakany.endre@gmail.com) και λάβετε το δάνειο σας ..

Susan Benson είπε...

Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
* Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
* Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
* Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
* Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
* Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
* Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
* Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
* Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
* Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

Novelty είπε...

Καλημέρα κυρίες και κύριοι, Εάν χρειάζεστε δάνειο, κάντε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

Σας λείπουν συνεχώς μετρητά επειδή σας έχουν αρνηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας, υψηλού επιτοκίου ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο;

Έχετε κουραστεί από την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση; Χρειάζεστε μια ώθηση στα οικονομικά σας; Κουραστήκατε να πληρώνετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για υψηλά επιτόκια; Σου αξίζει μια καλύτερη λύση.

Η Novelty Finance Inc, είναι εδώ με ένα πιστωτικό όριο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιδιώξετε τους γενικούς οικονομικούς σας στόχους.

Με την προσφορά δανείου Novelty Finance, είστε σίγουροι για ποιοτικές υπηρεσίες δανείου όπως π.

• Επιδοτούμενο επιτόκιο 3%, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
• Υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά (Εύκολη εφαρμογή στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα)
• Γρήγορη και εύκολη έγκριση εντός 24 ωρών.
• Λάβετε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ/δολάρια.
• Ασφαλής και αξιόπιστη διαδικασία, 100% ασφαλής.

Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δάνειο, δάνειο με εξασφάλιση και χωρίς εξασφαλίσεις, προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, επενδυτικό δάνειο ή δάνειο για την ολοκλήρωση του έργου σας κ.λπ.

Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, στείλτε μια επαφή με την Novelty Finance Inc, μέσω
Email: (noveltyfinances@gmail.com)
WhatsApp/ Telegram: +447915601531
Τηλέφωνο: +447915601531

με εκτιμιση
Νταβίνα Κλερ
Διευθύνων Σύμβουλος, Novelty Finance Inc.

WILLIAMS είπε...

Γειά σου!
χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι εγγεγραμμένος και αξιόπιστος δανειστής, δίνω δάνεια σε άτομα με οικονομικές δυσκολίες, άτομα που θέλουν να πληρώσουν τους σχολικούς λογαριασμούς τους, όσους θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, εργολάβους και κρατικούς φορείς. Για περισσότερες πληροφορίες ή αίτηση δανείου Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
Διαχείριση.

safeplayground049 είπε...

스포츠중계
해외스포츠중계
토토

I just want to say I’m very new to weblog and seriously loved your web page. More than likely I’m likely to bookmark your blog post . You actually have outstanding stories. Thanks for sharing with us your webpage.

mandhfinance είπε...

ΠΡΟΣΦΟΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ
Γεια σας, Ποιες είναι οι οικονομικές σας ανάγκες; Χορηγούμε δάνεια από τουλάχιστον 2.000,00 $ έως μέγιστο 100.000.000,00 $ με άνετη διάρκεια που κυμαίνεται από 1 έως 30 χρόνια με πολύ μειωμένο επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: mh33finance@gmail.com
Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο; Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο; Θέλετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο; Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε; Χρειάζεστε ένα στεγαστικό δάνειο; Χρειάζεστε ένα τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε την επιχειρηματική σας πρόταση ή επέκταση;
Έχετε χάσει την ελπίδα σας και πιστεύετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και τα οικονομικά σας βάρη εξακολουθούν να υφίστανται; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασίαΕπικοινωνήστε μαζί μας μέσω email:
mh33finance@gmail.commh33finance@gmail.com

Christopher Nissan είπε...

Πώς θα μπορούσα να αγοράσω το δικό μου σπίτι. Ονομάζομαι Christopher Nissan, από τη Δανία, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοήθησαν με ένα δάνειο 100.000,00 $ να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι με χαμηλό επιτόκιο 2%, μετά την απόρριψή μου τράπεζα και άλλους χρηματοοικονομικούς φορείς που επισκέφτηκα. Θέλω επίσης να απευθυνθώ στο ευρύ κοινό, καθώς συνιστώ σε όποιον χρειάζεται οικονομική βοήθεια να επικοινωνήσει με αυτήν την εταιρεία για να μην πέσουν σε λάθος χέρια αναζητώντας υπεύθυνο δάνειο μέσω της διεύθυνσης email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή Whatsapp : +393509811524

أل مخلص είπε...

Γεια σε όλους, είμαι η Mariam μια ανύπαντρη μητέρα από την πόλη του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μεγάλη μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειό μου από τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου όταν μας έδιωξαν από το σπίτι μας όταν δεν μπορούσα πληρώνω περισσότερο τους λογαριασμούς μου. , αφού με έκλεψαν διάφορες διαδικτυακές εταιρείες και μου αρνήθηκαν δάνειο από την τράπεζά μου και άλλες πιστωτικές ενώσεις που επισκέφτηκα. Τα παιδιά μου τα πρόσεχε ο οικοδεσπότης, ήμουν μόνος στο δρόμο. Ώσπου μια μέρα είδα έναν παλιό συνάδελφο που με σύστησε στα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. Στην αρχή της είπα ότι δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο να δανειστώ άλλο δάνειο στο Διαδίκτυο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι είχε λάβει το δάνειό της για αυτούς. Με δεύτερη σκέψη, έκανα λόγω της εργασίας μου, έκανα ένα τεστ και έκανα αίτηση για το δάνειο, για καλή μου τύχη, έλαβα ένα δάνειο 50.000,00 $ από το (loancreditinstitutions00@gmail.com). Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναλάβω το ρίσκο και να κάνω αίτηση για το δάνειο. Μου επέστρεψαν τα παιδιά μου και τώρα έχω σπίτι και επιχείρηση. Όλες μου οι ευχαριστίες στα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού που έδωσαν νόημα στη ζωή μου όταν έχασα κάθε ελπίδα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω WhatsApp: +393509811524

Akuzuk είπε...

Καλημέρα σε όλους, Το όνομά μου είναι Akuzuk, είμαι πολίτης της Λετονίας. ζω στην Ιορδανία. Θέλω να συστήσω σε όποιον χρειάζεται δάνειο να επικοινωνήσει με τα Πιστωτικά Ιδρύματα Δανείου που μου έδωσαν δάνειο 305.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου. Τα πιστωτικά ιδρύματα δανείου είναι μια νόμιμη χρηματοοικονομική εταιρεία πιστοποιημένη από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Προσφέρουν όλα τα είδη δανείων, π.χ. προσωπικό δάνειο, ενοποιημένο δάνειο, επενδυτικό δάνειο, δάνειο εκκίνησης επιχειρήσεων, δάνειο κολάζ και δάνειο υγείας. Email επικοινωνίας: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393509811524

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...